Idee inedita pentru albumul celor de la “The Lights Out”

Vrei cel mai inedit album care s-a facut vreodata? Atunci in mod sigur nu ai auzit de ultimul album al celor de la “The Lights OUT”. Album sub forma de doza de bere. Albumul inedit se numeste “T.R.I.P.” si a fost facut in colaborare cu cei de la MIT scientists, AERONAUT, care s-au ocupat de punerea in aplicare a ideii. Cum le-a venit ideea? Simplu! S-au uitat la o doza de bere, nu ca ar fi ceva neobisnuit pentru obiceiurile americanilor si gata, sclipirea de moment.

Astazi, albumul este sub forma unei doze de bere si este o imbinare perfecta intre ambalaj, digital si social media. Pentru ca numele albumului “T.R.I.P.” nu a fost ales in zadar, scoaterea lui pe piata trebuia neaparat sa fie o calatorie, ceva inedit. Practic, s-a revolutionat ideea de album. Numai o trupa plina de imaginatie ca “The Lights Out” a putut nascoci asemenea idee. Bere si muzica! Ce-ti poti dori mai mult? Pana la urma se imbina destul de bine.

Dincolo de imaginatie, se poate spune ca ideea este geniala, iar la baza este si o metafora, cea a universului si a calatoriei. Insisi membrii trupei au vrut sa metaforizeze ideea de muzica si emotii transmise prin muzica ca fiind o calatorie si cu  siguranta una mult mai placuta, savurand o doza de bere. Cu toate ca este surprinzatoare ideea, membrii trupei nu s-au gandit ca vor avea cereri prea mari la acest album. Nu ca nu ar fi avut incredere in propria idee, dar mai mult au vrut sa fie ceva inedit pentru ei, ceva ce nu se mai gaseste la alti artisti, dar iata ca a prins destul de bine si la fani. Au depasit cu mult numarul de albume la care s-au gandit initial, ceea ce nu inseamna altceva decat de bine.

 

Vrei bere si muzica? Asculta “The Lights Out”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *