Muzica neconventionala cu cei de la The Lights Out

Daca vrei sa vezi cele mai impresionante jocuri de lumini, cu siguranta trebuie sa-i urmaresti pe cei de la The Lights Out. Sunt nelipsite de la concertele si videoclipurile lor. Nu mai zic ca-si aleg cele mai inedite locatii pentru a-si filma clipurile. Ceva inedit as spune in materie de trupe.

 

Piata muzicala a fost mereu suprasaturata de existenta multelor trupe, unele intrand in istorie, iar altele disparand la fel de repede cum au aparut. Nu este si cazul formatiei The Lights Out. Sunt unici prin ceea ce ofera publicului si neconventional. Va vine greu sa credeti? Doar pentru simplul fapt ca multi alti artisti au jocuri de lumini pe cele mai mari scene ale lumii si prin clipurile muzicale? Nu este destul cat sa lasi audienta masca. Este greu sa va spun eu cat sunt de cool cei de la The Lights Out, pentru ca trebuie sa vedeti cu proprii ochi ce sunt in stare sa faca. Oamenii acestia pot fi numiti adevarati artisti, deoarece pun pret pe calitatea show-uilor oferind adevarate spectacole. Luati aminte ca nu este niciun spectacol care sa semene cu cel precedent. Toate sunt unice si spectaculoase. V-am facut curiosi, asa-i?

 

Cine sunt cei de la The Lights Out?

Cine ar fi crezut ca o mica trupa din Boston ar fi putut ajunge atat de cunoscuta peste noapte? Nimeni. Este foarte greu sa iesi in evidenta dintr-o multime de alte trupe talentate. Ei au stiut sa puna punctul pe I. Au vrut sa fie unici si sa iasa din multime si iata ca le-a iesit mai bine decat ar fi crezut ei.

 

Desigur, muzica lor este destul de sincera si trasmite un amalgam de sentimente, dar show-ul in sine este remarcabil. Iti trebuie saptamani intregi, poate chiar luni ca sa organizezi pana la ultimul detaliu asemenea spectacole de lumini care sunt mai amplificate in functie de locatiile alese pentru clipuri. Nu gasesti mai multa culoare decat la aceasta trupa si chiar isi merita aprecierea fanilor.

Daca iti vine greu sa crezi, nu-ti ramane decat sa urmaresti un clip sau un concert al celor de la The Lights Out si vei vedea cat sunt de WOW!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *